Er du Asker og Bærums beste blogger?

For to dager siden la Budstikka ut vårens store nettsatsing, en konkurranse der Asker og Bærums beste blogger til slutt skal kåres. Selv er jeg så heldig å få sitte i juryen, sammen med Marianne Skøien og superblogger Anine von Krogh. Anine er skribenten bak villavonkrogh.com – en av landets mest leste interiørblogger. Mellom 8.000 og 12.000 er daglig innom bloggen hennes. 

Alle over 15 år kan delta i konkurransen. Bloggere under 15 kan også melde seg på, men vil bli vurdert særskilt. Frist for påmeling er satt til den 16. mai. Så er du moteblogger, interiørblogger, humorblogger, helsebogger, samfunnsblogger, politisk blogger, fluefiskerblogger eller nisjeblogger på annet vis, er det bare å registrere bloggen din her. Bloggene vil samles på en egen portal som Budstikka har opprettet. De seks sist oppdaterte bloggene vil til enhver tid bli vist på forsiden av Budstikka.no. Så hver gang du skriver et innlegg har du muligheten til å nå Budstikkas 30.000 daglige lesere. Redaksjonen i Budstikka vil også på bloggportalen med jevne mellomrom velge ut blogger som de mener fortjener ekstra oppmerksomhet.

Budstikka har store forventninger til konkurransen. Redaktør Dag Otter skriver på sin blogg at avisa håper å finne frem til spennende nye stemmer fra Asker og Bærum. Et mål er også å finne gode lokale bloggene og historiene som også kan danne grunnlag for gode reportasjer. Derfor gås det bredt ut, og blogger med stort spenn i innhold, er ønskelig.

Den 30. mai vil jeg og resten av juryen, samt lesernes egne stemmer (via Facebook) avgjøre hvem som kan pryde seg med tittelen «Årets blogger i Asker og Bærum». Selv kjenner jeg til mange gode bloggere i kommunene, som leverer innhold av høy kvalitet – på ulike temablogger, samfunnsblogger og politiske blogger. Flere av disse vil jeg gjerne ha med i konkurransen. Det samme gjelder elever, studenter og lærere som blogger. Særlig ser jeg etter dem som skiller seg litt ut, som ikke skriver om akkurat det samme som alle andre gjør, samtidig som leserne engasjeres. Handler om å være litt unik om du skjønner…

You may also like...

Legg inn en kommentar