Om jobben min

For de av dere som ikke kjenner meg så jobber jeg som Høyskolelektor på Handelshøyskolen BI.  Den jobben er jeg utrolig glad i ! Tenk å være så heldig å ha verdens beste jobb – den er det mange som minsunner meg. Har vært i BI-systemet siden 2000, tilknyttet institutt for markedsføring. Før den tid jobbet jeg som kommunikasjonsrådgiver i ulike kommunikasjonsbyråer, blant annet hos Geelmuyden. Kiese as, det som engang het Monsen & Woldsdal,og til slutt hos GCI Monsen. Etter ti år i rådgivningsbransjen hadde jeg lyst til å gjøre noe annet, og søkte et seks måneders vikariat som foreleser på BI. Og her har jeg blitt værende, underviser i dag mest på bachelorstudiet i markedskommunikasjon og bachelorstudiet i varehandelsledelse, har flere kurs der, både på første og tredje studieår. Utvikler kurs og underviser også en del på bedriftstilpassede kurs i regi av BI Corporate. Holder også en del foredrag og bidrar med rådgivning og mindre kurs- og kompetansehevende tiltak for kunder utenfor BI-systemtet.

Mine kurs på BI er i stor grad knyttet til fagområdene; markedsføring, kommunikasjon og merkevarebygging, de fleste av dem er jeg selv fagansvarlig for. Ett kurs, MRK 2600 Kampanjeplanlegging, er prisbelønt, det synes jeg er veldig gøy!

You may also like...

Legg inn en kommentar