Om denne bloggen

«Hvorfor har ikke du en blogg, Cecilie»? Det spurte en av studentene mine meg om i høst. Jeg, blogge – joda, jeg har ofte mye på hjertet, men hva i all verden skal jeg egentlig skrive og mene, og ikke har jeg tid heller, jeg som har så mye annet å henge fingrene i hele tiden. Og bør dessuten ikke jeg som foreleser sørge for å få formidlet til studentene det jeg har på hjertet i timene i stedet..

Men så enkelt er det ikke, 45 timer undervisning i løpet av et semester er sjelden tilstrekkelig for et fagfelt i kontinuerlig endring. Så blogg er det blitt, og den er laget primært med tanke på alle de fantastiske studentene jeg har på BI. Ambisjonen er at bloggen skal fungere som et faglig supplement – slik at studentene mine lærer mest mulig om relevante temaer innen markedsføring, strategisk kommunikasjon, sosiale medier og merkevarebygging. Hyggelig er det også, hvis andre finner den interessant. Det gjenstår å se…