Svinaktig godt..

Skjermbilde 2014-03-07 kl. 15.27.27

Jeg gleder meg til i morgen. Er blitt spurt om å holde et lite innlegg på lanseringen av boka; Godt nok for de svina. I speilsalen på Grand. Det er Anita Krohn Traaseth som har skrevet den. Hun jobber i Hewlett Packard. Arbeidsplassen som i fjor havnet på shortlisten over de beste arbeidsplassene i Norge.

Anita skriver om mange ting i boka si. Ord til ettertanke. For noen og enhver. Om det å ikke være historieløs. Om at du ikke må noe som helst. Om betydningen av å rekke opp hånda. Det siste snakker jeg mye med studentene mine om. Et enkelt prinsipp som kan bety så mye. Av og til må jeg minne dem på det…

Det er kapitlene om sosiale bedrifter og sosialt lederskap som interesserer meg mest. Fordi jeg tror så mye på det selv. Det både forskes og skrives mye bra om ledelsesteorier. Teorier som ledere sikkert ikke hadde klart seg uten. Men med fare for å tråkke noen på tærne; min påstand er at mye av teoriene det i dag ledes etter er i ferd med å gå ut på dato. Fordi de ikke samsvarer med tiden vi lever i. En tid der ledere er i ferd med å miste makt. Til de ansatte. En maktdeling mange ledere opplever truende. Fordi det utfordrer tradisjonelle måter å lede på …

Derfor tar studentene mine bølgen for Anita. Fordi hun representerer en leder som går i bresjen. For nytenkning. For involvering. Ved å være mer opptatt av andre enn seg selv. En leder som som ser verdi i å tilrettelegge for økt deltagerdemokrati på arbeidsplassen.

Og etterhvert vi teoriene komme. Som bekrefter at hun hadde rett. Selv om noen hevdet hun tok fullstendig feil. Jeg gleder meg til i morgen 😉

2 Responses

  1. Jeg er helt enormt enig med deg i disse vurderingene, Cecilie. Og jeg gleder meg veldig til framtida. Både den nære framtid (boka kommer i posten i morgen) og den litt mer fjerne – når lederteorier blir fornya og det sosiale lederskapet basert på åpenhet og kommunikasjon på tvers virkelig setter fot. Også i distriktsNorge :-O

    God helg og kos deg på bokfest!

  2. cecilie sier:

    Øyvind, beklager sent svar. Jeg var helt utladet etter boklanseringen til Anita, var så utrolig fin seanse. Takk for at du leste innlegget, og likte det. Finnes jo teorier i dag som bekrefter at involverende lederskap har mye for seg. Tror hovedutfordringen er implementeringen, fordi det for mange er unaturlig å gi slipp på makten man som leder tradisjonelt har. Den tid tror jeg vil renne ut, sakte, men sikkert ….

Legg inn en kommentar