Ny blogg og nettsted på gang …..

Skjermbilde 2013-12-06 kl. 09.45.30

Det har vært et begivenhetsrikt år. Hvem hadde trodd at jeg i tillegg til verdens beste jobb her på BI skulle reise land og strand rundt for å holde foredrag om sosial kommunikasjon for alle typer av virksomheter? Og hvem hadde vel trodd at jeg skulle få kjørt meg så mye i TV-ruta? Ikke jeg iallefall. Men jeg har vokst og lært en masse.

Enkelte spør om jeg har sluttet å blogge. Det har jeg sletts ikke. Men det er riktig at denne bloggen har ligget «brakk» en stund. Dette fordi jeg har prioritert å blogge på Sosialkommunikasjon.no som er bloggen Svein Tore Marthinsen og jeg opprettet i forbindelse med lansering av boka vår tidligere i år.
Vi er nå i prosessen for å integrere alt dette sammen. Nytt nettsted og blogg mm forventes å være klart i løpet av noen uker. Det gleder jeg meg til!

God jul til alle som kanskje er innom….

You may also like...

2 Responses

  1. cecilie sier:

    Og til deg igjen, Rune 😉

Legg inn en kommentar