Vil du lage omslaget til boka vår ?

Det har vært krevende måneder. Og lærerike måneder. Det har vær oppturer og nedturer. Oppturer som gir økt skriveglede, nedturer som gir motsatt. Men slik er det vel. Og sånn skal det vel også kanskje være. Selv tror jeg det har gjort boka bedre.


En arbeidskrevende innspurt gjenstår, men i midten av oktober skal manus være klart. Derfor tid til å tenke bokomslag.

Svein Tore
som jeg skriver boken sammen med, og jeg ønsker oss et helt spesielt omslag. Et bokomslag som ikke likner omslag på andre bøker. Men ett som på en unik måte kan vise hva vi tror på og prøver å formidle i boken.

Her trenger vi din hjelp. Eller hjelp fra noen kreative sjeler du kanskje kjenner – som vil være med å bidra til at vi får det omslaget vi ønsker oss. Derfor inviterer vi og Kommuneforlaget til en konkurranse til hvordan bokomslaget vårt kan se ut. Du er herved invitert til å delta;

Invitasjon:
Høyskolelektor Cecilie Staude og statsviter Svein Tore Marthinsen holder i disse dager på med boken Sosial kommunikasjon – Personlig. Samtale. Verdi. Boken vil handle om hvordan mennesker i økende grad bruker sosiale medier til å snakke med hverandre, og hva dette betyr for den enkelte og for samfunnet vårt. Hovedbudskapet i boken handler om at vår kommunikasjon går i en mer sosial retning; vi blir mer personlige og mer dialog- og verdiorienterte.

Boken, som kommer ut i årsskiftet 2012/13, trenger et omslag som illustrerer dette budskapet. Til det trenger vi din hjelp. Kan du eller noen av dine venner designe et forslag til bokomslag som får frem at personlig kommunikasjon, tuftet på likeverd mellom mennesker, gjensidig kan tilføre noe og skape verdi for hverandre? Kort sagt; kan du visualisere at samtaler mellom mennesker i sosiale medier kan være noe positivt? Hvis ja, så vil vi gjerne at du hjelper oss.

Alle innsendte forslag vil honoreres med en stor takk fra oss. Det bidraget vi synes illustrerer budskapet vårt aller best, blir kreditert for omslaget i boken, i tillegg vil vinneren motta designerhonorar på 8 000 kr fra Kommuneforlaget.

Fristen for innlevering av forslag er 1.november 2012.
For flere detaljer kan du trykke her.

You may also like...

1 Response

  1. Trine sier:

    Lykke til med boklanseringa! 🙂

Legg inn en kommentar