Sosiale medier i idretten

Jeg synes BI svinger seg i sosial medier om dager. Stadig dukker det opp nye plattformer og profiler som viser at skolen jeg er så heldig å ha som arbeidsplass, ser at sosiale medier kan være viktige læringsverktøy. For den dagen du ser at sosiale medier kan brukes til å utvikle både deg selv og arbeidsplassen din, den dagen vil tiden som brukes der oppleves som verdifull og givende – i stedet for bortkastet.

Siste tilskudd på den digitale stammen er BIs eget digitale forskningsmagasin; BI Business Review, I den anledning ble jeg intervjuet om bruk av sosiale medier i idretten. Foranledningen var den soppmerksomheten bruk av sosiale medier har fått under sommerens store idrettsarrangementer. Som vanlig er jeg småkritisk til egen prestasjon, kan fortsatt bli bedre til å feste blikket, men det jobber jeg med. Kunne også trukket frem at det er flere norske idrettsutøvere som faktisk begynner å blir gode på bruk av sosiale medier. Men totalt sett synes jeg det hele ble greit …..

You may also like...

Legg inn en kommentar