Hvem fortjener to millioner kroner ?

Vet jeg har sagt det før. Kanskje nesten til det kjedsommelige. Men jeg må si det en gang til; synes jeg er verdens heldigste som til stadighet får muligheten til å være med på så mye som er både lærerikt, inspirerende og ikke minst veldig morsomt. Denne uken har vært ekstraordinær. Fredag sjekket jeg inn på Lade Gård, invitert av selveste Colonialmajor Odd Reitan. Og jeg var sletts ikke alene. Sammen med meg kom den veldig hyggelige Andres R. Diaz, tidligere rapper og i dag avdelingsleder for forebyggende ungdomsarbeid i Oslo Rød Kors, Civitaleder Kristin Clemet, tidligere landslagstrener Marit Breivik og rådgiver og mentor Gunnar Flikke. (foto: flinke Lasse Berre)

Og hvorfor var vi der? Jo, fordi vi er plukket ut til å være den heldige juryen som skal bestemme hvem som skal motta Reitangruppens verdipris på to millioner kroner den 11 september. Prisen, Årets Ladejarl, som deles ut for første gang i år, skal gis til en som i særlig grad har utmerket seg og bidratt til samfunnsbygging gjennom verdibasert arbeid. Juryleder Odd Reitan sier det på denne måten:

«Mottakeren av prisen går til en som har motvirket likegyldighet og utvist mot, samt vist evne til å unne og beundre andre mennesker. Vedkommende har blitt en rollemodell og en inspirasjon til engasjement og personlig ansvar. Prisen er en æresbevisning og en belønning for å ha fulgt sine drømmer og oppnådd resultater»,

Så ikke alle som kan vinne prisen. Det nytter ikke bare å være god og snill, det må også skapes resultater.. Forslagene strømmer inn og juryen kan selv også nominere kandidater. Selv har jeg flere gode navn på blokka.

Har du forslag? I så fall vil jeg gjerne høre hvem du foreslår og hvorfor..

 

You may also like...

Legg inn en kommentar